Lista de dorințe 0
Toate categoriile

Descoperă bogăția și diversitatea semințelor de legume și începe-ți propria grădină de legume chiar acum! Cu o gamă largă de semințe disponibile, poți să-ți satisfaci orice dorință culinară și să-ți îmbogățești dieta cu produse proaspete și sănătoase. De la roșii și ardei, la morcovi și dovlecei, avem tot ce îți trebuie pentru a-ți începe aventura în grădinărit. Alege semințele potrivite pentru nevoile și preferințele tale și pregătește-te să te bucuri de legume proaspete și gustoase, crescute chiar la tine acasă.

Comandă acum semințele de legume și începe să-ți transformi grădina într-o sursă de bunătate naturală!


Rafinați căutarea


Andive Bionda a cuore pieno

Andive Bionda a cuore pieno

Chrestensen

8.50Lei Fe taxă: 7.80Lei

Andive Bionda a cuore pienoBionda a cuore pieno este unul dintre cele mai bune soiuri de andive pentru salate. Această varietate dezvoltă rozete mari, de frunze fragede, crocante ș..

Andive De Louviers

Andive De Louviers

Chrestensen

11.60Lei Fe taxă: 10.64Lei

Andive De LouviersDe Louviers este o varietate foarte productivă de andive, ce formează în abundență frunze fine, ușor ondulate. Ele se disting prin gustul lor caracteristic, ce ac..

Andive Eros

Andive Eros

Chrestensen

40.50Lei Fe taxă: 37.16Lei

Andive ErosSemințele de andive Eros pot fi cultivate cu ușurință din aprilie până în iunie, dezvoltând plante viguroase, de circa 20 cm înălțime. Formează căpățâni cu frunze mul..

Andive Escariol gruner

Andive Escariol gruner

Chrestensen

7.00Lei Fe taxă: 6.42Lei

Andive Escariol grunerEscariol Gruner este un soi fiabil, rezistent la îngheț, caracterizat de o bună capacitate de depozitare. Formează căpățâni ce abundă în frunze de culoare gal..

Andive Fullheart Winter

Andive Fullheart Winter

Kiepenkerl

6.70Lei Fe taxă: 6.15Lei

Andive Fullheart WinterAndive Fullheart Winter este un soi popular de andive, cu creștere lentă. Formează căpățâni bogate, cu frunze late, de culoare verde închis și deschis, în fu..

Anghinare Cardy

Anghinare Cardy

Chrestensen

13.20Lei Fe taxă: 12.11Lei

Anghinare CardyAnghinare Cardy este o varietate de origine spaniolă, de plante anuale. În prezent planta este folosită atât ca aliment, cât și în scopuri decorative. Formează flori..

Anghinare ornamentală

Anghinare ornamentală

Legutko

7.80Lei Fe taxă: 7.16Lei

Anghinare ornamentalăAnghinare ornamentală este o plantă perenă, ce are întrebuințări multiple. Ea poate fi folosită atât ca plantă medicinală, dar și cu scop decorativ. Proprietăț..

Anghinare Vert de Provence

Anghinare Vert de Provence

Kiepenkerl

15.90Lei Fe taxă: 14.59Lei

Anghinare Vert de ProvenceAnghinarea este o plantă specială, ce aduce numeroase beneficii sănătății. Este atât o legumă gourmet, cât și o plantă decorativă, care formează boboci ma..

Ardei dulce California Wonder

Ardei dulce California Wonder

Legutko

7.80Lei Fe taxă: 7.16Lei

Ardei dulce California WonderArdei dulce California Wonder are forma specifică ardeilor grași, de culoare roșu-intens, cu un gust revigorant și o textură crocantă și suculentă. Se ..

Ardei dulce Feher

Ardei dulce Feher

Chrestensen

14.40Lei Fe taxă: 13.21Lei

Ardei dulce FeherFeher este un tip de ardei dulce, de maturare semi-timpurie, care dezvoltă plante viguroase încărcate de rod. Ardeii au forma conică și culoarea alb-gălbui și sunt..

Ardei dulce Sweet Chocolate

Ardei dulce Sweet Chocolate

Legutko

10.80Lei Fe taxă: 9.91Lei

Ardei dulce Sweet ChocolateEste un soi unic de ardei gras, deosebit prin culoare și gust, foarte apreciat în rândul comercianților. Plantare şi îngrijire Semințele acestu..

Ardei dulce Tribelli Mini Orange F1

Ardei dulce Tribelli Mini Orange F1

Kiepenkerl

51.50Lei Fe taxă: 47.25Lei

Ardei dulce Tribelli Mini Orange F1Tribelli Mini Orange F1 este o varietate deosebită de ardei dulci, care se deosebesc prin formă conică, dar în special prin culoarea portocaliu a..

Se afișează 1 până la 12 din 880 (74 pagini)