Lista de dorințe 0
Toate categoriile

Descoperă minunile semințelor de fructe și începe-ți propria grădină de fructe chiar acum! Cu o varietate largă de semințe disponibile, poți să-ți transformi grădina într-un adevărat pomar. De la mere și pere, la căpșuni și zmeură, avem tot ce îți trebuie pentru a începe să cultivi fructele preferate chiar la tine acasă. Alege semințele potrivite pentru nevoile și preferințele tale și pregătește-te să te bucuri de recolte bogate și delicioase în fiecare an.

Comandă acum semințele de fructe și transformă-ți grădina într-un colț al deliciilor naturale!


Rafinați căutarea

Căpșuni Elan F1

Căpșuni Elan F1

Kiepenkerl

51.50Lei Fe taxă: 47.25Lei

Căpșuni Elan F1Soi foarte productiv, care dezvoltă tufe viguroase, încărcate de fructe, în fiecare perioadă de recoltare. Fiecare fruct cântărește aproximativ 20 g. Căpșunile de cu..

Căpșuni Sweetheart

Căpșuni Sweetheart

Chrestensen

20.80Lei Fe taxă: 19.08Lei

Căpșuni SweetheartSweetheart este un soi hibrid de căpșuni, popular pentru gradul ridicat de productivitate, cât și pentru fructele mari, aromate și suculente. Ele pot fi culese di..

Căpșuni Toscana F1

Căpșuni Toscana F1

Kiepenkerl

40.50Lei Fe taxă: 37.16Lei

Căpșuni Toscana F1Căpșuni Toscana F1 este un soi renumit de semințe de căpșuni, potrivit pentru plantarea în grădini, ghivece sau solarii. Este apreciat de către grădinari pentru t..

Căpșuni Tresca

Căpșuni Tresca

Legutko

11.40Lei Fe taxă: 10.46Lei

Căpșuni TrescaTresca este un soi cultivat din semințe, destinat cultivării exclusiv în sol. Formează tufe bogate cu fructe roșii, de dimensiuni medii, apreciate pentru gustul foart..

Fragi Attila

Fragi Attila

Legutko

24.40Lei Fe taxă: 22.39Lei

Fragi AttilaSunt plante perene foarte apreciate datorită rezistenței lor foarte mari, acestea putând supraviețui chiar și incendiilor sau se pot dezvolta rapid pe soluri în care au..

Fragi Yellow Wonder

Fragi Yellow Wonder

Legutko

7.80Lei Fe taxă: 7.16Lei

Fragi Yellow WonderCu o productivitate bogată, acest soi produce fructe extrem de aromate, al căror gust dulce, intens parfumat, le recomandă în prepararea deserturilor. Datorită c..

Goji

Goji

Legutko

24.40Lei Fe taxă: 22.39Lei

GojiGoji este o plantă originară din Tibet, ce poate fi crescută sub formă de tufă sau pom. Se dezvoltă armonios, formând ramuri spinoase, încărcate de fructe mici, roșii. Fructele..

Kiwano

Kiwano

Legutko

22.90Lei Fe taxă: 21.01Lei

KiwanoEste un fruct exotic ce aparține unui soi excelent, de calitate superioară, cunoscut și sub denumirea de pepene galben gelatinos. Plantare şi îngrijire Semințele de kiw..

Pepene Charentais

Pepene Charentais

Chrestensen

20.80Lei Fe taxă: 19.08Lei

Pepene CharentaisCharentais este un soi timpuriu de pepene galben, a cărui perioadă de vegetație este de 85-95 zile. Produce fructe mari, rotunde, cu coajă netedă de culoare galben..

Pepene Crimson Sweet

Pepene Crimson Sweet

Legutko

8.30Lei Fe taxă: 7.61Lei

Pepene Crimson SweetEste un soi hibrid de pepene verde, creat de către cultivatorii profesioniști din Olanda, apreciat în special pentru coaja subțire pe care o are fructul. ..

Pepene Emir F1

Pepene Emir F1

Legutko

11.40Lei Fe taxă: 10.46Lei

Pepene Emir F1Soi excelent de pepene galben, ce tolerează cu ușurință temperaturile scăzute Forma este rotundă, ușor alungită, iar pulpa galbenă-portocalie încântă prin textura suc..

Pepene Junior F1

Pepene Junior F1

Legutko

10.80Lei Fe taxă: 9.91Lei

Pepene Junior F1Soi foarte timpuriu, potrivit atât pentru cultivarea în sol, în aer liber, cât și în solarii. Fructul este mare, sferic sau sferic-ovoidal, cu coaja inițial verde, ..

Se afișează 1 până la 12 din 32 (3 pagini)