Lista de dorințe 0
Toate categoriile

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată coniferelor, unde vă invităm să descoperiți eleganța și frumusețea acestor plante ornamentale. Coniferele aduc o notă distinctivă în grădina ta, oferind nu doar structură peisajului, ci și un rafinament aparte.

Conifere ornamentale: eleganță în fiecare detaliu - Fiecare conifer ornamental este ales cu grijă pentru a aduce un strop de eleganță în grădina ta. Formele lor unice și texturile bogate transformă peisajul într-un tablou vizual deosebit.

Conifere pitice: frumusețe în dimensiuni reduse - Pentru cei ce apreciază frumusețea în dimensiuni reduse, coniferele pitice sunt alegerea perfectă. Aceste plante adaugă un farmec aparte în grădina de rocă, în ghivece sau chiar în grădinița de flori.

Fie că optezi pentru tuia, brad pitic sau ienupăr, vei aduce un element distinctiv în peisaj. Datorită versatilității lor, coniferele pot fi integrate în diverse teme peisagistice. De la grădini zen la grădini de tip englezesc, aceste plante se adaptează cu ușurință la diferite stiluri de amenajare.

Comandă acum pentru a aduce frumusețea și structura coniferelor în peisajul tău verde.


Rafinați căutarea

Brad coreean

Brad coreean

30.50Lei Fe taxă: 27.98Lei

Brad coreeanUn conifer foarte popular în grădinile europene. Soiul cucerește inimile grădinarilor prin aspectul său, dat de crenguțele delicate și conurile frumoase, decorative, de..

Molid argintiu Kaibab

Molid argintiu Kaibab

30.50Lei Fe taxă: 27.98Lei

Molid argintiu KaibabMolidul argintiu Kaibab se remarcă prin cromatica acelor sale, în care predomină albastrul pal. Frumusețea și spectaculozitatea acestui conifer permit utilizar..

Tuia Brabant

Tuia Brabant

30.50Lei Fe taxă: 27.98Lei

Tuia BrabantÎn ceea ce privește vigoarea de creștere, Tuia Brabant este pe locul doi, după zada. Cu toate acestea, spre deosebire de specia menționată pe urmă, Brabant nu își pierd..

Tuia Danica

Tuia Danica

30.50Lei Fe taxă: 27.98Lei

Tuia DanicaTuia Danica - un tip de conifere care crește ca arbust ornamental globular, dens. Aspectul atractiv se datorează în principal uniformității sale și este apreciat pentru ..

Tuia Smaragd

Tuia Smaragd

30.50Lei Fe taxă: 27.98Lei

Tuia SmaragdTuia Smaragd este una dintre cele mai neobișnuite conifere cultivate. Nativii Americii de Nord au numit, în mod simbolic, această cultură atipică „pomul vieții” - pentr..

Ienupăr columnar Blue Arrow

Ienupăr columnar Blue Arrow

30.50Lei Fe taxă: 27.98Lei

Ienupăr columnar Blue ArrowGrațiosul ienupăr columnar Blue Arrow își justifică pe deplin numele, fiind foarte asemănător cu o săgeată albastră, îndreptată spre cer. Reprezintă o va..

Pin de Himalaya

Pin de Himalaya

30.50Lei Fe taxă: 27.98Lei

Pin de HimalayaO priveliște extrem de interesantă, care ne duce cu gândul la munții Himalaya. Acest arbore impresionează nu doar prin aroma minunată a uleiurilor sale esențiale, ci..

Tuia Columna

Tuia Columna

30.50Lei Fe taxă: 27.98Lei

Tuia ColumnaUn arbore de tip columnar, cu coroană zveltă, cilindrică, formată din ramuri compacte, dispuse orizontal. Frunzele sunt agățate de ramuri în patru rânduri, au o nuanță ..

Se afișează 1 până la 8 din 8 (1 pagini)