Lista de dorințe 0
Toate categoriile

Bun venit pe pagina noastră dedicată delicioselor mure! Descoperă bogăția de arome și beneficiile pentru sănătate aduse de aceste fructe minunate. De la gustul lor dulce și intens la aportul lor nutritional, murele sunt adevărate comori culinare.

Murele, cunoscute și sub numele de "Rubus fruticosus," sunt remarcabile pentru gustul lor inconfundabil și textura suculentă. Descoperă cum aceste fructe pot aduce o notă delicioasă și revigorantă la fiecare mușcătură. Murele sunt bogate în antioxidanți, vitamine și fibre esențiale pentru sănătatea ta.

Cultivare și recoltare sănătoasă - Dacă ești pasionat de grădinărit, vomandă acum pentru a adăuga murele în coșul tău de cumpărături


Mur Black Satin

Mur Black Satin

Clematisy

28.80Lei Fe taxă: 26.42Lei

Mur Black SatinConsiderată o varietate inovatoare atât pentru grădinarii profesioniști, cât și pentru cei amatori, punctul său forte îl reprezintă gustul excelent, dulce și aromat...

Mur Navaho

Mur Navaho

Clematisy

28.80Lei Fe taxă: 26.42Lei

Mur NavahoMur Navaho - este considerat un soi cu randament record, datorită faptului că aproximativ 400 de fructe pot crește și se pot coace pe un lăstar. Productivitatea acestei c..

Se afișează 1 până la 2 din 2 (1 pagini)